Re: Anyone ever had this problem with email ?

Jared Groves ( (no email) )
Tue, 8 Jul 1997 23:32:33 -0400

Make sure that the reply-to address is set correctly. If I read your
message correctly ....she can't reply. Can she/you send directly to the

> From: Joseph Covey <>
> To:
> Subject: Anyone ever had this problem with email ?
> Date: Tuesday, July 08, 1997 10:43 PM
> I have one customer that seems to have a problem with sending email to
> specific address. The customer can send to anywhere else. She can even
> receive mail from that address. She has Replied to the messages and they
> return undeliverable. No other customer of mine has this same problem.
> I setup a account to see if I could send mail to the
> in question and succeeded in doing so. I can ping what I think is the
> server of that address and can do a DNS lookup also. As far as I can tell
> everything on our end is setup and working correctly. Can I assume that
> this specific address or mail server is refusing email sent from our
> domain?
> We are running Imail Server on NT4.0(sp3) and when trying to manually
> the piece of email that is in the queue, the SMTP Server can resolve the
> host name to an IP address and then says connect failed..that is it.
> Any thoughts would be appreciated. Thank you..;)
> __________________________________
> Joseph Covey
> Netsites Administrator -
> Netsites Internet Communications
> 115 E. Delaware
> Tahlequah, OK 74464
> ----------------------------------------------------------
> NTISP Mailing List