[Emerald] Total Control and Emerald 2.5

Lamar Townsend ( (no email) )
Tue, 16 Nov 1999 17:28:50 -0600

When IEA was doing the upgrade on my software last week to 2.5 I told
them that the Connect-info was not working in the Online menu, the Server
and Ports info was not working on the RadLogs menu, and the graph program
was only working on the first 23 ports of each chassis. I was told that the
RadLogs info could be fixed very easy (still is not working) but that I
would have to call sales and pay to get a custom trigger written to make the
connect-info work. This is NOT going to happen. I know I'm not the only
person on the planet running Emerald with the Total Control Hiper chassis.
I was told when I purchased 2.2.3x that this stuff worked with this hardware
and now I see that was just a "get him to send us the check" deal. Nobody
up there will address these posts in the list or via email. It must be nice
to be able to pick and choose what questions you want to address.

Don't get me wrong, this software works for the most part but the little
things that actually make it a "nice" piece of software are not working. Up
until this point I have been very happy with IEA and their support but when
someone tells me that I am going to have to pay to have something fixed that
should work in the first place then that really was the last straw. With
the amount of people using the software with the TC you would think we could
get it fixed. If there is a problem with the TC sending Connect-Speed
instead of Connect-Info then fix the software to toggle between the two.
What is it going to take to get this working? The data is there lets just
get it into Emerald!

Lamar Townsend
Microgear / Microgear.Net

For more information about this list (including removal) go to: