Mail System Error - Returned Mail

Mail Administrato ( )
Wed, 16 Sep 1998 10:47:15 +0200

--===========================_ _= 3593444(152)
Content-Type: text/plain

This Message was undeliverable due to the following reason:

Your message was not delivered because the destination computer was
not reachable within the allowed queue period. The amount of time
a message is queued before it is returned depends on local configura-
tion parameters.

Most likely there is a network problem that prevented delivery, but
it is also possible that the computer is turned off, or does not
have a mail system running right now.

The queue containing messages destined for
was expired by the Postmaster of

The following recipients did not receive your message:


Please reply to
if you feel this message to be in error.

--===========================_ _= 3593444(152)
Content-Type: message/rfc822

Received: from ([])
by (Post.Office MTA v3.1 release PO205e
ID# 127-49346U1000L100S0) with ESMTP id AAA130
for <> Thu, 10 Sep 1998 18:47:34 +0200
Received: from ( []) by (NTMail 4.00.0020/NT6651.00.c89adb95) with ESMTP id za000457 for <> Thu, 10 Sep 1998 09:37:24 +0100
Received: from [] by (NTMail 4.00.0020/NT6651.00.c89adb95) with ESMTP id vneaaaaa for <> Thu, 10 Sep 1998 09:37:22 +0100
Received: from ( []) by (NTMail 3.03.0016/1.agp1) with ESMTP id ka013764 for <> Thu, 10 Sep 1998 09:47:04 -0700
Message-ID: <>
Date: Thu, 10 Sep 1998 09:39:24 -0700
From: "Dale E. Reed Jr." <>
Organization: IEA Software, Inc.
X-Mailer: Mozilla 4.05 [en] (WinNT; I)
MIME-Version: 1.0
To: Joe Bissot <>
Subject: Re: Radius - Idle timeout and session timeout
References: <004301bddcd3$4049a3e0$>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

> Joe Bissot wrote:
> I am using Emerald 2.1.11 and Radius NT 2.5. The dialup users (PPP)
> are not getting the default radius attributes I have set. They do
> login ok, but do not get the session or idle timeout. If I enter the
> radius attributes direct into the service under the MBR they work
> fine. I could not edit the radius defaults using the 2.1.11 admin, if
> I try I get "SQL Server Error: 213 Insert error: column name or number
> of supplied values does not match table definition. State=4
> Severity=16. If I use the 2.2 admin I can enter the values, but again
> they do not work????

Double check the service you are editing and the service the user
is assigning to. If you go back into the Admin are the new
attributes still there? What does the -x15 debug for the user's
authentication look like? Does teh user have any specfic attributes
that would cause RadiusNT to not send the defaults?


Dale E. Reed Jr. ( IEA Software, Inc. | RadiusNT, Emerald, and NT FAQs Internet Solutions for Today | _= 3593444(152)--