Re: Not authenticating

Tim Lyon ( )
Fri, 4 Apr 1997 19:53:24 -0600

I have no idea what this message is about...
You may have sent this to the wrong email account. is not an NT account or anything whatsoever to do
with whatever "RadiusNT" is.

Please check your logs and remove this email from your responses.

Tim Lyon

> From: Dale E. Reed Jr. <>
> To:
> Subject: Re: Not authenticating
> Date: Thursday, April 03, 1997 1:58 PM
> Ted Olson wrote:
> >
> > >You have an error somewhere in your users file. Run RadiusNT in -x15
> > >mode and see how many users it loads in. Most likely its a low
number. Find
> > >the next user accout and I'll bet there is a problem with it. Check
> > >spelling, case, etc.
> >
> > Actually, I don't think that's it. We solved the problem with a
> > by starting 'radius -x15 -A' at the same time that it's also already
> > as a service (which may be irrelevant). That gets our users back on
> > but it's a step we didn't used to have to do. All users are loading
with no
> > errors (using -x15). Any other ideas?
> You can NOT run to RadiusNT instances on the same machine at the same
> time.
> Only one can bind to the port, and the second one will error and stop.
> I really don't think your service is ever starting, and the information
> you
> posting supports that theory. The foreground server is the one actually
> running.
> --
> Dale E. Reed Jr. (
> _________________________________________________________________
> IEA Software, Inc. | RadiusNT, Emerald, and NT FAQs
> Internet Solutions for Today |
> ----------------------------------------------------------
> RadiusNT Mailing List