RE: [Emerald] URGENT: Billing Oddities
Sat, 5 Feb 2000 10:21:44 +0800

These are the steps I took:

1. login several times using a test account user1
2. in the emerald/accounts/user1 window, when I update the time on, I can
see the system correctly logs the calls.

3. I go to the emerald admin window, database maintenance, and run the
updtcall.sql. It says that there are "no calls to update"

4. i then go back to the emerald window and select /batch/invoice (auto is
selected) and click on 'summary'. At this point, i get the message, "no
consolidation needed".

5. i then click on 'create' in the batch/invoice window, and it responds
with "no invoice to process".

in all cases, i am logged in as SA which is the highest level of security i
can get.
the test user (user1) is charged on a plan based on usage. No use, no pay.
In this case, the user has used the system, but is not being charged for it.
Where am i going wrong here??

please help>?

> -----Original Message-----
> From: Dale E. Reed Jr. []
> Sent: Thursday, February 03, 2000 1:50 AM
> To:
> Subject: Re: [Emerald] URGENT: Billing Oddities
> wrote:
> >
> > I have already renamed the updtcalls.sql to updtcall.sql.
> It worked, the
> > database maintenance will not proceed without complaining.
> >
> > However, going back to my original test of seeing how a
> primary and overtime
> > charge is billed, i still do not see the emerald creating a
> charge for times
> > used after a user calls.
> >
> > Dale, can you help me out here?
> Did you re-run the consolidation from the batch after updating your
> calls
> table?
> --
> Dale E. Reed Jr. Emerald and RadiusNT
> __________________________________________
> IEA Software, Inc.
> For more information about this list (including removal) go to:

For more information about this list (including removal) go to: