Mail System Error - Returned Mail

Mail Administrato ( )
Sat, 19 Sep 1998 13:34:57 +0200

--===========================_ _= 3478088(24813)
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

This Message was undeliverable due to the following reason:

A message was not delivered because a loop was found in the Mail
eXchanger (MX) record database. The destination host has an MX
record that points to this host, but there is no account for the

Here are a few possible solutions for clearing up this problem:

- return the mail since the address was invalid

- fix the MX records in the DNS for the host in question
and then resubmit the message

- add an account or alias for the recipient on this machine
and then resubmit the message

If this machine should be handling all mail for the destination
host, it should be added to the list of Local-Mail-Domains in
the "System Configuration."

Destination host:

The following recipients did not receive this message:


Please reply to
if you feel this message to be in error.

--===========================_ _= 3478088(24813)
Content-Type: message/delivery-status
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Reporting-MTA: dns;
Received-From-MTA: dns; [] []
Arrival-Date: Tue, 15 Sep 1998 13:16:16 +0200

--===========================_ _= 3478088(24813)
Content-Type: message/rfc822
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Received: from ([]) by
(Netscape Messaging Server 3.5) with ESMTP id AAA1851
for <> Tue, 15 Sep 1998 13:16:16 +0200
Received: from ( []) by (NTMail 4.00.0020/NT6651.00.c89adb95) with ESMTP id za000616 for <> Tue, 15 Sep 1998 04:00:59 +0100
Received: from [] by (NTMail 4.00.0020/NT6651.00.c89adb95) with ESMTP id aogaaaaa for <> Tue, 15 Sep 1998 04:00:56 +0100
Received: by (AIX 3.2/UCB 5.64/4.03.940104)
id AA11928; Tue, 15 Sep 1998 12:43:37 +0200
From: (Thilo Wunderlich)
Message-Id: <>
Subject: static IP with Cisco AS5300
Date: Tue, 15 Sep 1998 12:43:36 +0200 (METDST)
X-Mailer: ELM [version 2.4ME+ PL16 (25)]
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Length: 382

I have a problem with an AS 5300 and RadiusNT.
Normally users get their IP address from a default IP pool
on the 5300. Some user should get a static IP address from the radius server.

I'm assigning these attributes:
user-service: framed-user
framed-protocol: ppp
framed-address: w.x.y.z

The user still gets an IP from the pool.

Any ideas ?

--===========================_ _= 3478088(24813)--