Re: USR Netserver chassis reports inproper AcctSessionTime when port is reset

David Moore ( (no email) )
Fri, 27 Mar 1998 13:25:30 +1000

We have similar problems we have permanent dialup connections when I reset
the account I get 1min showing up in the time on tab and I know they have
been on for 7 days. Fortunately it has not yet effected us as they are
paying a set billing charge per month.

David Moore

-----Original Message-----
From: Mike Miller <>
To: <>
Date: Friday, 27 March 1998 14:19
Subject: USR Netserver chassis reports inproper AcctSessionTime when port is

>Hello all,
>I was wondering if any of you have heard of this situation. We had a user
>logged into a port of our USR X2 Netserver chassis for 22 hours... way too
>long for a modem dialup account. We manually issued a "reset" on his port
>to log him off the system. The same user did this about three more times.
>Upon running reports today however, the history for the user shows only 32
>hours total in our SQL database! I ran a query to take a closer
>investigation.. this is what I found..
>On instances where we issued a reset command to "bump-off" the user...
>there will be a proper start record for the user, the stop record will show
>the proper date and time for the when they were bumped, but the
>AcctSessionTime was 0. It appears that if we have to reset a user from the
>box.. they get away with murder (or at least as far as our accounting
>records are concerned)! My guess is that when issuing a reset with the
>chassis, it sends a stop record without an AccountSessionTime, or it just
>sends "0". Anyone ever have this problem, and is there a fix for it (we
>bill for X2 usage over a certain monthly time limit)?
> /\ Mike A. Miller
> /--\ \/ Abraxis Networks
>/ \ B R A /\ I S
> /
> N E T W O R K S
> ----------------------------------------------------------
> RadiusNT Mailing List