RE: Microcom 6000 series

Ronnie D. Franklin ( )
Thu, 19 Feb 1998 09:36:06 -0600

I got the On-Line working and it has been working fine with the exception
of the IP not showing up on the screen.. but that is a Cisco issue....

Now I discover that I have some that are not showing up on the On-Line
screen due to the fact that the Cisco does not always release the Virtual
Port Number and it can go up higher than the 46 ports that I have

I now need to Re-Port the ServerPorts, but the only way I have been
sucessful is to Re-Port, then go to the table and renumber from 60100-69600
and I do not want to manually do it....

Anyone got a quick Query to do that?????????


On Wednesday, January 14, 1998 1:27 AM, Dale E. Reed Jr.
[] wrote:
> Ronnie D. Franklin wrote:
> >
> > The Microcom's are now authenticating via Radius!! and accounting
> > are being sent.. However, nothing is appearing in the "on-line" screen
> > Emerald... I suspect I know the reason, but I have no idea how to get
> > working..
> >
> > Reason... The Microcom uses an internal Cisco 2511 for authentication
> > the internal analog and isdn modems... The NAS port is being reported
> > 60100, or 60200, or 60300 etc.. which probably has some meaning to
> > but I have not yet figured out the sequence!!
> >
> > So... how can I "Re-Port" the servers table to understand???? or is
> > something in the Cisco that I can have translate to "port" numbers.
> Use the Emerald Admin, Config Radius, ServerPorts table to add them
> to that server.
> --
> Dale E. Reed Jr. (
> _________________________________________________________________
> IEA Software, Inc. | RadiusNT, Emerald, and NT FAQs
> Internet Solutions for Today |
> ----------------------------------------------------------
> Emerald Mailing List