Re: Not authenticating

Hunter Griffith ( )
Tue, 27 May 97 19:04:53 PDT

Your mail reader is not using the MIME attachment standard.
To read all of this message, use a MIME V1.0 compliant reader.

Some parts of this message may be in a human readable form.

Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII; X-MAPIextension=".TXT"
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Just what do you mean? Not authenticating????

> From: Dale E. Reed Jr. <>
> To:
> Subject: Re: Not authenticating
> Date: Thursday, April 03, 1997 1:58 PM
> Ted Olson wrote:
> >
> > >You have an error somewhere in your users file. Run RadiusNT in -x15
> > >mode and see how many users it loads in. Most likely its a low
number. Find
> > >the next user accout and I'll bet there is a problem with it. Check
> > >spelling, case, etc.
> >
> > Actually, I don't think that's it. We solved the problem with a
> > by starting 'radius -x15 -A' at the same time that it's also already
> > as a service (which may be irrelevant). That gets our users back on
> > but it's a step we didn't used to have to do. All users are loading
with no
> > errors (using -x15). Any other ideas?
> You can NOT run to RadiusNT instances on the same machine at the same
> time.
> Only one can bind to the port, and the second one will error and stop.
> I really don't think your service is ever starting, and the information
> you
> posting supports that theory. The foreground server is the one actually
> running.
> --
> Dale E. Reed Jr. (
> IEA Software, Inc. | RadiusNT, Emerald, and NT FAQs
> Internet Solutions for Today |
> ----------------------------------------------------------
> RadiusNT Mailing List

RadiusNT Mailing List

Content-Type: application/octet-stream; name="MSG_LIST.BIN"
Content-Transfer-Encoding: base64